Geen Guasha-behandeling als men niets heeft gegeten.

Geen Guasha- behandeling als binnen 30 minuten na maaltijd.

Disclaimer:

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!

Shop:

Indien artikelen bij ontvangst niet volgens overeenkomst zijn, dient u ons daarvan zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk binnen 7 dagen, op de hoogte te stellen via email met daarbij een duidelijke motivatie. De retour periode na goedkeuring is 4 werkdagen.

Indien aangetoond dat de artikelen niet juist zijn, heeft de webshop de keuze om artikelen na retourneren te vervangen door nieuwe artikelen of het aanschaf bedrag van het artikel te retourneren ( dit zal doorgaans binnen 14 dagen terugbetaald worden, verzendkosten worden in geen geval terugbetaald gezien dit gemaakte kosten zijn. ) en zullen er administratie kosten gerekend worden afhankelijk van de situatie. Ook het retour zenden van artikelen is voor rekening van de klant.

Retour zendingen worden enkel en alleen geaccepteerd indien de artikelen niet beschadigd of gebruikt zijn.